Junioravdelingen

Optimist & Windsurfing

Sesongen 2018 står like foran døren.

Opplegget begynner å falle på plass med både nye og gamle trenere på plass samt nytt materiell. Dette håper vi skal bidra til at alle igjen finner seg vel til rette i vår flotte seilforening.

Årets trenere er:

Optimist NC – Jenny Andresen

Brett NC – Alexander Dahl Høgheim / Imogen Sills

Optimist Mellomgruppe – Jenny Andresen

Brett Mellomgruppe – Karol Franz

Nybegynnergruppe – Jenny Andresen

Alle treningsdager er ikke fastsatt enda og vil bli oppdatert så fort det er klart:

Optimist NC

Brett NC

Mellomgruppen Optimist

Mellomgruppen Brett

Nybegynner –  Onsdag kl 1800 (og mulignes litt mer)

Foreldre – Vi vil forsøke å ha aktivitet i storbåt for foreldre enkelte treningsdager når barna er på vannet. Dette både for å skape samhold, men også gi en introduksjon til seilingens gleder for helt nye.

Viktige datoer frem mot sesongstart blir:

14 April – Oppstart for alle grupper

Denne lørdagen kjører vi i gang for alle grupper. De mest erfarne skal seile Hordacup og de nye får vil få prøve seg i båter for første gang. Det blir mye liv og røre i BS dene dagen så dette blir gøy.

Velkommen til alle

Treningstider

Nybegynnergrupper
Under planlegging