White Shadow vinner Hankø Race Weekend

Etter en litt skuffende 4. plass i Marstrand Big Boat Race tidligere i sesongen, var laget fra Bergens Seilforening klar for å gi østlendingene hard konkurranse utenfor Hankø.

I vind som varierte i styrke fra åtte til 12 knop, viste White Shadow vei i Race 1 og Race 2 – hvor de ikke bare vant på korrigert tid, men også var første båt i mål foran blant andre Raa Glede og Al Capone.

I Race 3 endret vinden retning på siste kryssen, noe som førte båtene bak i feltet inn i racet igjen – og XP44 Too Bonita tok 1. plass fattige 14 sekunder foran White Shadow på korrigert tid. Bergen Sailing Team kunne dermed returnere til Hankø Yacht Club med serien 1. 1. 2. etter første dag.

 Selv med god seiling på lørdagen var ikke konkurransen over, og før søndagen og Race 4 var det jevnt i teten ettersom Too Bonita hadde serien 2. 2. 1. fra lørdag. Men Bergenserne fortsatte å levere, og med førsteplasser i både Race 4 og Race 5 var Hankø Big Boat 2015 avgjort. Laget benyttet seg likevel av Race 6 til å pynte litt på de tellende resultatene, og med nok en førsteplass i Race 6 fikk man strøket andreplassen fra lørdagen og ble stående med fem førsteplasser som tellende resultat!

Se fullstendige resultatlister her – eller les mer hos seilas.no

Instagram

Instagram

bergensailingteam

Webside

Webside

bergensailingteam.com

Bergen Sailing Team

Bergen Sailing Team

Bergen Sailing Team

White Shadow

White Shadow

White Shadow