Vellykket NM i Knarr

NM for Knarr skulle gå over to dager, 20. og 21. juli. Værguden gav flotte forhold på lørdagen med god vind fra nordvest. Men det tok lang tid før den satte seg så både regattamannskaper og seilere fikk god tid til å legge strategiske planer og drikke kaffe. I og med at man kom sent i gang og meldingen for søndag var lite oppløftende så ble det seilt langt ut  på ettermiddagen, neste kveld. 4 seilaser ble gjennomført for å sikre mesterskapet og de fleste fikk både gode og dårlige starter samt resultater. Johan Hvide hadde heller ikke bare gode starter, men resultatene står det respekt av. Sjeldent har en vinner hatt kun første plasser. Johan seilte klokt og holdt øynene åpne og fant alltid den beste vinden og de beste strømforholdene. Og det er ikke lett på Korsfjorden!
Tor Helge Valen seilte også bra og ble nesten en like suverent sølvvinner.
Martin Bjelland seilte sikkert og hadde ingen høyt opp og lavt ned resultater og slikt blir det bronse av.
Søndag var det ikke vind før etter tidsfristen. Så da ble det mye kaffe og isspising. Regattasjefen tok en liten handlerunde og brakte is til seilerne og de satte stor pris på det flotte initiativet.
Knarrklassen takker Bergens Seilforening for et flott mesterskap og retter en spesiell stor takk til banesjef Gunnar Grevstad og hans mannskaper for en perfekt gjennomføring.