Styrelederen: Møt alle med et smil

– Det er spesielt hyggelig å se flere generasjoner her, som alle driver med det samme – nemlig seiling, sa styreleder Henrik Wigers Larsen til de nærmere 120 små og store BS-medlemmene som hadde funnet veien til Kviturspollen denne formiddagen. Yngstemann var 6 måneder, eldstemann var 98 år gamle Jan Fredrik Gullaksen, som vanlig elegant antrukket i blazer.

Kjærlighet til foreningen

Wigers Larsen trakk frem engasjementet og kjærligheten mange har til foreningen, og som medlemmene må bygge videre på. For seiling er en aktivitet som forener topp og bredde, gammel og ung både på sjøen og på land.

– Til tross for at sjøen er vårt rette element, så er mitt ønske og min oppfordring at vi bruker det fantastiske anlegget vi har på land til å bygge relasjoner og vennskap. På den måten skaper vi aktivitet. Og møt alle med et smil, ta to minutter til en prat, sa styrelederen.

Lære noen tjuvtriks

Han trakk spesielt frem juniorgruppen og Optimistene, som virkelig er på gang med en ny gjeng. Og så håper han at de voksne kan ta en prat med juniorene når de møter dem, og at juniorene tar en prat med veteranene.

– Da lærer man mange tjuvtriks, sa Wigers Larsen.

For første gang ble det delt ut priser til juniorgruppen for best vasket og best pusset båt. Vinnerne var Sara Berg Sjursen, Viktor Møen Nygaard og Vita Storm Oehme.

UTFORDRINGEN: Juniorgruppen utfordret de voksne medlemmene i foreningen til tautrekking. Hvem som vant? De unge, selvfølgelig!