Sesongen snart i gang på Kvalvåg

VELKOMMEN TIL KVALVÅG !

 

Våren nermer seg raskt,og vi lengter til seiling og båtliv!  Håper at riktig mange seilere og venner vil komme på besøk til det gamle handelshuset, Kvalvåg Seilsenter på Kvalvåg i år.

Men før vi åpner dørene med ”Open House” den første mai, skal huset og hagen klargjøres,se planlagte dugnadsdatoer under Program. ALLE er velkommne til å «ta et tak» for å oppretteholde det gamle handelstedet i god stand.

Vi holder felles lunch, og tar fergen fra Krokeide kl 09:35 og tilbake i 18-tiden. Avtaler felles kjøring, og påmelding onsdag før dugnad. VELKOMMEN!

 

Takket være at  så mange entusiastiske hjelpere, er huset og hagen i god stand.

Vi søker i mars igjen Sparebanken Vest og Austevoll kommune om midler til å oppgradere toalettene i tilbygget. Dette trenges nå veldig, siden større grupper besøker det gamle handelsstedet. Vi har allerede mottatt 12000 kr i sponsing fra Guatemala, ved Cathrine Leonowens med fam.,barnebarn av Leif Lind Pettersen. Hun med familien besøkte Kvalvåg i fjor sommer. Men vi trenger totalt 50.000kr til oppgradering av toalettene. Så store og små bidrag er veldig velkommne.

Og mottaes med TAKK !

Vi har i år igjen bestemt at medlemsavgiften fra Venner/Familier og Bedrifter skal gå til denne oppgraderingen.

Vennligst hjelp oss å rekruttere nye medlemmer til Kvalvåg Seilsenter og husk også GRASROTANDELEN når du tipper og kjøper Lotto. I 2018 fikk vi inn flere tusen NOK.

Se vedlagt program og giro med bankkonto. HÅPER at ALLE fortsatt vil være VENNER av Kvalvåg Seilsenter i 2019.

Forøvrig viser vi til vår nye hjemmeside www.kvalvag-seilsenter.no evt.til linken på www.bergens- seilforening. Her finner du kalender med reservasjonsmulighet og ellers oversikt over sesongens aktiviteter. Videre finner du oss på facebook med oppdatering og forespørsel om leie.

 

VELKOMMEN TIL KVALVÅG SEILSENTER !

Seilerhilsen fra Styret

Ola M J

 

PROGRAM VÅREN 2019

Dugnader i mars: lørdag den 23., evt helg.

Dugnader i mai: onsdag den 1.mai med

Håper at mange kan delta i dugnadene i vårså meld gjerne tilbake snart og senest innen onsdag i uken før planlagt dugnad.

Bruk gjerne e-mail eller SMS til Bente EJ :922 13634 eller Sonjs E. : 926 13585 VEL MØTT !

Seilerhilsen fra alle oss i dugnads- gjengen.

P.S.KVALVÅGDAGEN BLIR LØRDAG DEN 17.AUGUST MED «OPEN HOUSE» OG FELLES GRILLING AV STOLMALAKS  VELKOMMEN!