Seilkurs BS

De nye kursene finnes her: junioravdeling

 

Seilkurs - montasje

Lær å seile, det er gøy!

Onsdag 20. mars starter vi opp med nye optimistjolleseilkurs for gamle og nye seilere. Vi begynner med 4 teorikvelder før vi går på vannet helgen 27-28 april for rekruttene. Mellomgruppen og regattagruppen vil gå på vannet rett etter påske. Det blir veltekurs for nybegynnerne lørdagen og på vannet om søndagen helgen 27-28. april.

Alle trener i utgangspunktet onsdag fra kl. 18-20 og lørdag fra kl. 12-14 frem til sommeren. Mellomgruppen vil imidlertid også seile litt regattaer lokalt og delta på noen samlinger lokalt. De største seilerne har et eget opplegg.

Optimistjolle er en flott båt å lære seg og seile i. Det er også en båt for regattaseiling og konkurranseidrett. I BS er det rom for begge deler. Enten du bare vil lære å seile eller du ønsker å bli Norgesmester om noen år.

Du må være 7 år for å begynne å seile optimist og kan holde på t.o.m det året man fyller 15 år. På rekruttkursene er seilerne ca. 7-10 år. Et absolutt krav er at du må kunne svømme minimum 25 meter uten assistanse.

Når du er rekruttseiler kan du leie båt i Bergens Seilforening det første året. Senere må du ha båt selv. Vi bor på vestlandet og her kan det være kaldt på fjorden. Så tørrdrakt eller våtdrakt og annet godt seiltøy er sterkt anbefalt. Seilervest er i tillegg en selvfølge på fjorden.

Under mottoet ”Seiling er gøy” arrangeres det flere sosiale arrangementer i løpet av året for alle sammen. Om vinteren holder vi formen ved like innendørs.
Påmeldingsfrist er 20. mars. Du vil etter det få tilsendt mer informasjon om opplegget for sesongen.

Pris sesong 2013:

Nybegynner;kr 1200
Viderekommende;kr 1500
Nybegynner m/leiebåt;kr 2700

Dette inkluderer medlemskap i BS.

Vel møtt til nye kurs. Lurer du på noe kan du ta kontakt med Cecilie: cecilie_lind@hotmail.com

Ønsker du å delta, send en mail til kontor@bergen.wpengine.com

Merk påmeldingen med: navn, alder, tlf, mail og seilerfaring, samt navn på en foresatt.