Møt opp og vis at Godshavnsaken er viktig for BS – Raunefjorden og Mynteviken er truet av ny havn

 

Fylkeskommunen inviterer til møte for å informere om hvor godshavnsaken står idag og saksgangen videre.Dette er ett viktig møte, fordi det er Fylkeskommunen som senere skal bestemme om det blir godshavn i Ytrebygda. Når det nå  inviteres  til møte er det viktig at vi stiller sterkt for å vise at dette betyr mye for oss. Det er verken det første eller siste møte som kommer til å handle om godshavnen, men godt oppmøte her er ett viktig signal for dem å ta med seg videre i prosessen.

På møtet skal Fylkeskommunen fortelle om hva de har funnet ut så langt om mulighetene for godshavn (Mulighetsstudien) og hvordan saksgangen er videre (Planprogrammet). Med i planprogrammet er hvilke temaer som må konsekvensutrederes (altså hvilke ulemper med en havn her ute som bør undersøkes videre). Det blir anledning til å komme med spørsmål, innspill til til nye tema som også bør konsekvensutredes og innvendinger.

Møtet er i Kultursalen i Ytrebygda Kulturhus ved Sandslihallen/Skranevatnet Skole, tirsdag 19 november kl 18:30 til 20:30.

Kilde: www.facebook.com/events/461174607328707/nc1