Jollegruppen høst 2013 – Oppstart 14. august

Håper alle har hatt en fin ferie med mye sol og varme. Veldig kjekt å se at så mange har holdt seilingen ved like. Høsten blir som følger:

• Onsdag 14. august første trening for rekrutter, mellomgruppe, kl 18-20
  • Trening som vanlig hver onsdag (18-20) og lørdag (12-14) dersom det ikke er regatta lokalt. Da prioriteres dette for mellomgruppen og regattagruppen. Rekrutter har vanlig trening hver lørdag. Dersom noen fra rekruttgruppen ønsker å forsøke seg i regatta er de selvfølgelig hjertelig velkommen.

Viktige datoer for høsten:

• 24-25. august: Kretsmesterskap Ran seilforening. Start kl 11. Vi forsøker å få med trener til våre seilere som vanlig.
  • 7. september: Septembercup . Bergens Seilforening start kl 11. Vi får med trener også hit.
  • 21. september: Klubbmesterskap BS. Legger opp til at også rekrutter er med her. Trener er med.
  • 28. september: Suppecup og sesongavslutning. Alle trenerne er med. Regatta for alle.

Regattagruppen fortsetter trening utover høsten. Vi vil også legge opp til videre trening for mellomgruppen i oktober dersom været tillater det.

Last ned infoskriv her