Intro til Serieseilasene 2017

Tur og Hav gruppen inviterer til et uformelt medlemsmøte i forbindelse med seilforeningens Serieseilas førstkommende tirsdag 25.04. kl 19 i klubbhuset Dokken.

Vi ønsker flest mulig av foreningens flotte seilbåter på fjorden i årets Serieseilas som vil foregå annenhver tirsdag fra 2. mai og fremover.

Serieseilasen for Tur og Hav er ment å være et lav-terskel-tilbud og er en ypperlig arena for å teste om regattaseiling kan være noe for deg.

Sitter du og lurer på om du skal delta på en eller flere av tirsdagene i år, og hva det spesifikt vil kreve av innsats, forberedelser, målebrev, mannskap eller annet, er du hjertelig velkommen til å slå av en prat over en kopp kaffe. Vi lover å gjøre det beste for at du skal kjenne seg komfortabel og kunne få svar på det en måtte lure på fra oss som har deltatt en del sesonger tidligere.

Fokus vil være å besvare spørsmål, men det vil også bli anledning til å få påmeldingshjelp og til å få en gjennomgang av baneområdet og reglene for seilasen.

Andre medlemmer som allerede vet de skal delta er selvfølgelig også hjertelig velkommen til å dele inspirasjon og slå av en seilerprat.

Vel møtt!