Fjord og Fjell – en suksess

varde såtoff13bannerHelgens Fjord & Fjell arrangement ble en kjempesuksess for de som var med.  Det er andre året T&H-utvalget arrangerer denne turen som byr på blandingen av flott seilas over Bjørnefjorden og fjelltur til Tysnssåta, middag og selskapelighet på Mandelhuset kun 50 meter fra båten.  De som var med er litt forundret over at ikke  flere deltar på dette flotte arrangementet.

Fredag klokken 18 forlot seilerne Pollen og hadde en fin bidevindseilas til Alholmen.  Etter passering Alholmen ble det en fin slør over Bjørnefjorden, og de fleste var vel fortøyd klokken 2100.  Søndag formiddag klokken 11 var det avgårde med maxitaxi til Myrland gård for bestigning av Tysnessåta (753 moh) og tur derfra tilbake til Våge, en tur på totalt ca 4,5 time.

Om kvelden var det middag i eget lokale på Mandelhuset med meget  høy stemning. Dans til 2-mannsorkester fungerte helt utmerket.

Søndag klokken 12 var det avgang og Bjørnefjorden bød på en av årets flotteste bidevindseilaser i 5-7 m/s med sol som varmet i cockpit’en i le av spray-hood’en.

Det er også satt opp en Fjord & Fjell tur til høsten, og vi oppfordrer deg til å melde deg på. Informasjon og påmelding kommer over sommerferien.

T&H Utvalget minner om at siste Korsfjordtrim før sommerferien  er tirsdag i denne uken.

God Sommer og God Seilas!