Deltakerrekord i Klubbmesterskapet – påmeldingfrist fredag kl. 12

 

statistikk klubbmesterkapet 2014

Det kan allerede nå, et døgn før påmeldinggsfristen går ut fredag kl 12:00, konstateres at det blir deltakerrekord i klubbmesterskapet i T&H klassen og brettklassen.  I T&H er det påmeldt 34 båter som er en økning på over 60 % i forhold til i fjor, hvor det var påmeldt 21 båter.  Tidligere bestenotering var i 2012 med 33 båter.  Gjennomsnittlig antall påmeldte båter i de 7 foregående årene har vært 23 båter. Bunnåret var i 2008 hvor det bare var 14 påmeldte. I skrivende stund er det totalt 70 båter og brett påmeldt.

Den nest største klassen så langt er brettklassen med 14 påmeldte. Det meldes fra Kjell-Ove’en at det også er god påmelding til klubbfesten, med omtrent dobbelt så mange som det ville vært plass til i det gamle klubbhuset!

Totalt har det vært en positiv utvikling i regattadeltakelsen i T&H klassen i år på BS sine større T&H regattaer (Isbjørnen, Stord Rundt, Bergen Singlehanded, Klubbmesterskapet, Serieseilasene). Dette kan forklares med at T&H utvlaget over en årrekke har arbeidet aktivt med å rekruttere flere til regattabanen. Fra å ligge i dødvannet med meget liten aktivitet er nå T&H blitt den mest aktive klasseklubben i foreningen.

Det er heldigvis fortsatt mulig å melde seg på både klubbfesten og klubbmesterskapet frem til fredag kl 12:00. Det gjør du her: http://seilmagasinet.no/?regatta=1673

klubbnesterskap 14 banner