Brettkurs – oppstart 6. april

Lørdag 6. april starter vi opp med trening for brettseiler i Bergens Seilforening. Nye seilere er velkommen til basseng og teori kurs litt senere i april, før de går på vannet (dato kommer senere, følg med på nettsidene).

I år tilbyr brettgruppen treninger tre dager i uken, tirsdag og torsdager fra kl 18-20 og lørdag fra kl 12-14. Du velger selv hvor ofte du vil delta, men vi anbefaler to dager i uken for å få en fin progresjon i starten. På tirsdagene skal vi ha fokus på basale ferdigheter. Denne treningen er derfor spesielt egnet for de ferskeste seilerne. På torsdagene skal vi seile treningsregatta. Dette er uhøytidelig, men det er et krav for å delta at man kan komme seg rundt banen på egenhånd. Lørdagene er for alle, og vi legger opp til et program med sosialprofil.

Etterhvert blir det muligheter for alle til å seile regattaer lokalt og delta på samlinger. Et av årets høydepunkt blir NBK`s samling i Tønsberg (se link på websiden) og Starboard-Cup i Bergen, på Stord og på Karmøy!

Brett er en flott måte å lære seg og seile på. Det er et godt tilbud for unge regattaseilere lokalt og nasjonalt med over 400 aktive juniorer og egen Norges-Cup for barn og ungdom.

I BS er det rom for alle. Enten du bare vil lære å seile brett eller du ønsker å bli Norgesmester om noen år.

Du må være 10 år for å begynne i brettgruppen (med mindre du har vært med i brettgruppen før). Et absolutt krav er at du må kunne svømme minimum 25 meter uten assistanse.

Vi har 5 utleiebrett i Bergens Seilforening. Dersom det er din første sesong er det mulig å leie brett det første året. Senere må du ha utstyr selv. BS har gode avtaler for kjøp av utstyr gjennom flere leverandører. Det kan det være kaldt på fjorden, så våtdrakt må du ha, og det bør være av typen som holder på varmen;-). Seilervest er i tillegg en selvfølge.

Under mottoet ”Seiling er gøy” arrangeres det flere sosiale arrangementer sammen med optimistgruppen i løpet av året. Bli med oss, så får du se hvor kjekt det er!

Påmeldingsfrist er 20 mars. Du vil etter det få tilsendt mer informasjon om opplegget for sesongen.

Priser sesong 2013:

Rekrutt;kr 1200
VK;kr 1500
Rekrutt med leie av brett;kr 2700

Vel møtt til nye sesong. Lurer du på noe kan du ta kontakt med Kristian Oppedal: Larsenko@hotmail.com

Påmelding sendes til kontor@berngens-seilforening.no