«Barske karer» trenger honnør!

Fra venstre; Zydrunas Sakalinis, interiørsnekker og alt muligmann samt gründer og daglig leder i  «Alt i 1 Bergen AS», Arne Hjellestad, pensjonert montør og driftssjef Kjell Ove. Norvald Vikne var ikke til stede da bildet ble tatt, men inngår i «Barske Karer»

Fra venstre: Zydrunas Sakalinis, interiørsnekker og alt muligmann samt gründer og daglig leder i «Alt i 1 Bergen AS», Arne Hjellestad, pensjonert montør og driftssjef Kjell Ove. Norvald Vikne var ikke til stede da bildet ble tatt, men inngår i «Barske Karer»

Sesongen er slutt og de fleste av oss koser oss inne i varmen og er glade for at båten er trygt i hus, på land eller innpakket ved kaien. Ute stormer det, regner vannrett og det ser ikke ut for å ha noen ende heller i år.

Det er da våre «barske karer» virkelig har jobb og gjøre. Team KO (Kjell Ove) har landsatt og gjort havnen vinter klar på rekordtid. 102 båter er i hus, eller på land, og våre kaier er fylt opp med egne medlemmers båter samt en rekke gjester i vinteropplag.

Jeg har flere ganger hatt anledning å ta del i morgenkaffen kl 0730, før de «barske karer» pakker seg inn oljetøy og trekker ut. Her planlegges dagens mange gjøremål og oppgaver – uavhengig av værmeldingen. «Jobben skal gjøres og dermed basta» sier Kjell Ove kontant. En fenomenal gjeng, arbeidsvillig, smilende og blid.

Disse karene trenger virkelig samtlige medlemmers honnør.

Hilsen Harald
Styreleder