Årets høydepunkt – klubbmesterskap lørdag 20. sept. med seilerfest

klubbnesterskap 14 banner

 

 

 

Vi har gleden av å invitere T&H, Knarr, Snipe, Europa, Optimist og Brett til årets Klubbmesterskap, som pleier å være ett av sesongens høydepunkter i foreningen. Klubbmesterskapet har de siste årene hatt god oppslutning blant våre medlemmer, og vi håper du også vil delta i år. Vi oppfordrer spesielt turbåter, uten rating, til å melde seg på i turklassen.

Tradisjonen tro seiler alle T&H uten spinnaker i Klubbmesterskapet, slik at behovet for mange mannskaper er mindre, og terskelen for å delta er lav. T&H starter på Raunefjorden og seiler på faste merker på Raunefjorden og Korsfjorden.

Det inviteres til seilerfest i Norges flotteste klubbhus (aldersgrense 18 år). Klubbfesten koster kr 200,- og det serveres god middag, premieutdeling for klubbmesterskapet for T&H og Knarr samt for serieseilasene for T&H. Drikke til maten og kvelden for øvrig tar du med deg selv. Festen starter kl 18:00. Bindende påmelding ifm påmelding til regattaen. Ta med kontanter, Kjell-Ove’en lover basar med gode gevinstmuligheter. BS presenterer høstprogrammet sitt, og om du stiller opp så blir dette DEN STORE SEILERFESTEN i Norges flotteste klubbhus!

Bilder deler du på Instagram med #bsklubb 2014.

Velkomment til en storveis dag!  Påmelding: http://seilmagasinet.no/regatta?regatta=1673