Aktivitet i BS – Oppdatering (8 april)

Oppdatering 8 april

Norges Idrettsforbund har nå kommet med nye retningslinjer for idrettsarrangement utover våren. Det er dessverre ikke lystelig lesing mtp regattasesongen. Serieseilaser og andre planlagte regattaer må avlyses frem til 15 juni.

Lenke til NIF

 

mvh

/Styret

———————————–

Våren er i ferd med å komme og aktiviteten i foreningen vår stiger sammen med temperaturen. Presenninger begynner å komme av, det pusses og vaskes og praten går livlig på god avstand.

Hva som skjer med coronatiltakene etter påske er det vel ingen som vet enda, men BS vil forsøke å la planlat aktivitet gå som normalt med noen begrensninger. Dette er stort sett i tråd med Norges Idresttsforbunds retningslinjer og vi håper alle respekterer disse.

I praksis betyr dette:

– Klubbhuset vil forbli stengt inntil videre

– Slippsetting vil gå som normalt, men bare 3 personer vil kunne jobbe på båtene samtidig. Har du båten din i skuret så må denne gjøres klar på vanlig måte slik at utsetting kan starte 15.april.

– Planlagte regattaer har vi foreløpig ikke tatt stilling til. Serieseilasene tidlig i sesongen er små arrangement som kanskje kan avholdes hvis retningslinjene endres. Ny vurdering på dette vil derfor bli tatt over påske.

NIFs retningslinjer

 

Da gjenstår det bare å ønske folk en god «annerledespåske»

 

/Styret