Vinn en gratis regattasesong i Stord Rundts fotokonkurranse

 

srbanner
Tradisjonen tro arrangeres det fotokonkurranse under Stord Rundt. I år gjennomføres den ved help av Instagram.

BILDER FRA SEILASEN-FOTOKONKURRANSE

I år foregår dette gjennom bruk av app’en Instagram. Last ned app’en på mobiltelefonen, installer den og test og ta den i bruk før regattaen, slik at du blir kjent med den. Mange kjenner sikkert Instagram fra før, og gjør du det ikke – få noen til å vise og hjelpe deg. Det er ganske enkelt! Bildene du tar og publiserer via Instagram merker du med koden (eller hastag’en, som det heter) #stordrundt2013. Da vil bildet automatisk bli publisert på regattaens nettside. Vil du knytte noen ord til bildet – blir det mer innholdsrikt.

instaliten

KONKURRANSEREGLER

Bilder som er publisert innen klokken 1500 lørdag er med i konkurransen. Ett publisert bilde gir ett lodd, to bilder to lodd o.s.v.

PREMIERING

På seilerfestenpå Leirvik trekkes det to vinnere blant de publiserte bildene. Den første som blir trukket ut får gratis startkontingent i alle regattaene til Bergens Seilforening i 2014 og den andre som blir trukket ut får gratis startkontingent i alle regattaene til Stord Seilforening i 2014. Seiler du en del har premiene betydelig verdi! Lykke til med fotograferingen!

Hva er Instagram? Ta en kikk her:http://www.online.no/guider/appguide/instagram.jsp

STORD RUNDT 2013 regattaside

srbanner