Velkommen til Stord Rundt

 

srbanner2013Bergens Seilforening og Stord Seilforening har gleden av å ønske deg og ditt mannskap hjertelig velkommen til 2013 utgaven av Stord Rundt og Sunnhordland Race.  Det er 38 påmeldte båter. Den største klassen blir “Doublehanded” med 13 båter.

 

Vi håper du får en minnerik og flott seilas gjennom vår vakre skjærgård både på dag og nattestid. Værgudene ser ut til å være på regattaens side. Yr.no melder fortsatt medvindseilas fredag kveld og at vinden skal stå N-NV med 5-6 m/s fredag kveld og gjennom natt til lørdag. Solen skal også vise seg frem. Søndagens seilas ser ut til å bli en fin kryss i solskinn og laber bris. De sportslige forholdene ser derfor ut til å bli helt utmerket.

 

Alle detaljene om arrangementet finner du på regattaens hjemmeside: http://www.seilmagasinet.no/regatta?regatta=1257. Be dine venner om å følge med på bildene som publiseres på regattaens hjemmside.

 

Vi ber deg lese seilingsbestemmelsene og legge merke til at det er foretatt en mindre endring – klassen Nor Rating 0,930 og lavere er tildelt klasseflagg F. Dette var uteglemt i hoveddokumentet.

 

Vi håper så mange som mulig vil delta i fotokonkurransen og være med i trekningen om en gratis regattasesong i hhv. Bergens Seilforening og Stord Seilforening.

 

Vi minner også om at seilerfesten på Sjøhuset (i Leirvik havn) med premieutdeling åpner dørene kl 19:30 og at middag serveres kl. 20:00.

 

Arrangørene ønsker deg god seilas og et hyggelig opphold på Leirvik, Stord. Lykke til !

Seilerhilsen,

 

Bergens Seilforening og Stord Seilforening