Team MTV ferdig med Vårsesongen

Jolleseilerne avsluttet vårsesongen med en fantastisk helg med 6 flotte seilaser i Stavanger. Gratulerer til Albertine med særlig gode resultater i dag med en 5. og en 7. plass i dagens to første og en flott 12. plass sammenlagt. Også veldig gøy å se Mikal høyt oppe med bla. 12. plass i dagens 2. Stor forbedring å se. Kjekt at Magnus også kom i mål med er stort smil i dag. Kult å se når treningen gir resultater.

Den gode seilingen fra Albertine, spesielt om søndagen, ble premiert med billett til årets EM. God treningsvilje og styerevne gjennom vinteren har gitt resultater. Gratulerer Albertine !!!

 

Brettseilerne var på Hvasser å fikk svingt seg skikkelig. 14-15 m/s i havet bak Færder Fyr er ikke for hvem som helst. Nils-Henrik vant U15 klassen, mens Helle tok seieren i U17. Både Mathilde Elise, Arvid og Martin hadde supre resultater også. Ikke minst har de lært masse av de barske forholdene de møtte.

 

Når vi nå går inn i sommerferien skal alle ut å reise. Brettseilerne beveger seg til EM i Frankriket, mens Albertine skal til Bulgaria for å seile EM.

 

Lykke til