Meld deg på Korsfjordtrimmen – Os Seilforening og Milde Båtlag inviterer

 korfjordtrimmen

  PÅMELDING HER

 

Korsfjordtrimmen har vært en av de beste serieseilasene på vestlandet gjennom de siste 20 årene.

Nytt av året er at den er kvalifiserings seilas for Kretsmesterskapet «Mesterens mester» der de 3 beste i klassen er kvalifisert.

I tur klassen inviterer vi seilbåter uten Rating-målebrev til deltagelse. Med dette tilbudet ønsker vi at du som er turseiler og ellers ikke seiler regatta likevel skal kunne delta.

Klasser:

Turklasse, Rating u/sp, Rating m/sp. t.o.m.0,920, Rating f.o.m. 0,921 t.o.m. 0,984 og Rating 0,985 og over. Det er tillatt å melde seg på med Shorthanded Rating målebrev i Rating klassene ref. NOR Rating. ( Hele serien må da seiles med SH målebrev d.v.s. kun 2 ombord). Båter som ikke har gyldig målebrev fra NOR Rating, før start i en seilas, flyttes over i turklasse. Poengberegning: Lavpoengsystemet, Appendiks A i Kappseilingsreglene benyttes, men med følgende unntak: 7 kappseilaser er fastsatt, hvorav 5 er tellende.

Premiepotten – Flotte premier fra Seilmakeren

Hver deltagelse i seilasen gir lodd i trekning av premier fra Seilmakeren. For hver seilas gis lodd: Deltagelse – 1 lodd automatisk. Fra og med 4 deltagende seilas oppnås 5 lodd pr seilas. Den beste 1/3 av antall påmeldte båter premieres i tillegg med flotte glass til rederiet.

Rabattavtale

Seilmaker Iversen gir 15% rabatt i butikken til deltakerne i Korsfjordtrimmen 2014.

Resultat er tilgjengelig på www.os-seilforening.org samme kveld.

Husk også:

SERIESEILAS2014

PÅMELDING HER