Klubbkveld Tur & Hav 9. desember

9. desember

Dokken

“Alt du lurer på  – men ikke tør spørre om”  får du muligens svar på denne kvelden.  Og om du ikke lurer på noe, så får du muligens løsningen på et problem du ikke visste du hadde.

Denne kvelden har vi satt av til sosial, uhøytidelig erfaringsutveksling om båt, seil, nyttige dingser, vedlikehold m.m. og vi håper på at mange ønsker å bidra spontant ved å dele noen av sine erfaringer om stort og smått og som kan gjøre livet lettere ombord.

Tur & Hav vil dra igang med noen erfaringer og tips, men vi satser på at mange andre også vil bidra. Kanskje du også har noe du lurer på ? I så fall er det bare å fyre løs. Tilsammen har vi mange hundre års erfaring, så sannsynligheten for å få et nyttig svar vil absolutt være tilstede.

Her gis hverken karakter for originalitet eller stil, kun for spontanitet og vilje til å bidra Tommel opp-tegn

PC, Internett og prosjektor vil være oppkoblet dersom noen trenger det.

Mulighet for Kaffe og noe å bite i – i pausen.

Velkommen til Klubbkveld i Dokken BS 9.12 kl. 1900.

Med sportslig hilsen

Tur & Hav