Juletreseilas med optimister og julesteming

Juletreseilasen 2018

Lørdag 8. desember stilte 28 ivrige optimistjolleseilere med foreldre og støtteapparat opp i foreningen for en litt anderledes regatta.

Denne gangen gjaldt det nemlig ikke bare om å seile fortest, men også å pynte seg eller båten best til jul!

Regatta

Seilere fra både Hjellestad, Ran, Åsane og til og med Stavanger seilforening deltok, og ettersom vinden ikke var på sitt sterkeste ble det en rolig og hyggelig dag på fjorden uten voldsom dramatikk.

Det ble seilt i to innledende heat før lunch, og deretter to finalerunder til mellom lunch og middag.

Resultatlistene foreligger på regattaens hjemmeside her under «for deltakerne» menypunktet.

Sosialt

Etter en super tacomiddag ble det delt ut et stort antall premier til alle som var med. Både luer, bager, gavekort og glass fikk sine nye eiere i tillegg til de som var heldige med utloddingen.

Tradisjonen tro ble det også tilbud om overnatting for de av barna som ønsket dette, og rundt 20 barn/ungdommer benyttet seg av muligheten til å campe med liggeunderlag og sovepose på det store gulvarealet som klubbhuset tilbyr.

Media

Fanaposten var også tilstede og har laget en artikkel med flotte bilder som du kan finne her:

Vi takker alle som var med å bidra til å gjøre arrangementet vellykket og minnerikt for både små og store seilere.

Flere bilder fra arrangementet kan du se ved å klikke på bildet nedenfor:

God jul!