Henri Lloyd Bergen Singlehanded 7. september – påmelding åpnet

Banner2013

Velkommen til Henri Lloyd Bergen Singlehanded 2013

Påmelding til Vestlandets unike seilas (7.september) er nå åpnet. Meld deg på raskt og vær med i trekningen om et kunstverk. Kunngjøring , annen informasjon og påmeldingsfunksjon finner du på regattaens hjemmeside.

I 2012 deltok  60 båter i regattaen, som er den største enmannsregattaen i Norge og blant de aller største regattaene for Tur & Hav på Vestlandet. I denne regattaen er det kun deg og båten i kamp med konkurrenter og naturkreftene. Den er annerledes enn alle andre regattaer på Vestlandet og blir en unik opplevelse.

Løpsalternativene går i Korsfjorden, Bjørnefjorden og i området utenfor Marsteinen fyr. De tre gangene regattaen har vært arrangert har vi seilt løpet «Vest i havet». Blir forholdene røffe legges løpet til Korsfjorden og Bjørnefjorden.
Etter regattaen arrangeres det livlig seilerfest kl 1900 på “Sandringham” (Hjellestad Marina) med premieutdeling og middag. (NOK 250,- ved inngang). Bindene festpåmelding gjøres samtidig med påmelding til regattaen. Ta gjerne med flere enn deg selv på festen!  Seilere som deltar for 3. gang vil motta en ekstra oppmerksomhet fra arrangøren.

Velkommen til ett av sesongens absolutte høydepunkter!
Med vennlig hilsen
Bergens Seilforening
Arrangementskomitéen