God stemning og fantastisk oppmøte på åpent medlemsmøte om NOR Rating

DSC_0181Det var stort engasjement og  meget godt oppmøte på åpent medlemsmøtepå Fanteria i går kveld. Bergens Seilforening i samarbeid med Hordaland Seilkrets og Nor Rating inviterte til stormøte om vårens stor tema for T & H-seilerne. Hele 70 engasjerte seilere møtte opp i auditoriet i Fanteria for å høre en engasjert  Thomas Nilssons foredra om det nye handicap-systemet, NOR Rating.

Arrangørene hadde også sikret seg god bredde i et panel, som svarte på spørsmål sammen med  Thomas Nilsson. I panelet satt Endre Steinbru fra styret i NOR Rating, Hermod Opstvedt, leder i NSFs tekniske komite og Yngve Thuen som er leder for T&H utvalget i Hordaland Seilkrets.  Det var mye kompetanse om det ORC baserte systemet samlet på ett brett.

Stemningen var god i salen og det ble stilt mange gode spørsmål.  Det virker som seilerne nå gleder seg til å prøve ut det nye systemet. Det er viktig å spre kunnskap om metodikken i det nye rating-systemet for  at det skal få aksept og tillit hos seilerne.  Møtet var en kjempesuksess i så måte,meldes det fra T&H -utvalget i Bergens Seilforening, som var  arrangør.

Bergens Seilforening benyttet også møtet til å annonsere at Norges største single-handed regatta i år skifter navn fra  Pelle P Bergens Singlehand til Henri Lloyd Bergen Snglehanded.  Vi er veldig glad for å ha inngått en to års sponsoravtale med Henri Lloyd, sier Magne Aalen som er nyvalgt leder for T&H-utvalget. De vil hjelpe oss til å gjøre regattaen enda mer attraktiv, og bidrar med blant annet flotte produkter til alle som deltar og andre premier, sier han. Årets utgave går av stabelen 7. September.

 

DSC_0183bilde 2