Fjord og Fjell til Møkster

Invitasjon til Fjord og Fjell på Møkster 23. – 25. august

Tur & Hav-utvalget i BS  inviterer alle til å bli med på Fjord & Fjell, som er våre  sosiale  turseilaser til ulike destinasjoner i nærområdet og med innlagt fottur/fjelltur.

 Fredag 23 august:

Vi seiler vi fra Bjelkarøyosen til Møkster rundt kl 18, men det er selvsagt helt greit i en hektisk ukeavslutning å komme seg ned på egen hånd, Det er kun 14 nm.  (Samband på VHF ch 77)

Vi prøver å få reservert noen plasser til oss på brygga på Møkster.

Lørdag 25 august:

Rundt kl 12 Avgang fellestur som tar oss rundt øya i flott kulturlandskap og langs bergene mot storhavet. Vi får sannsynligvis med en lokal guide som har mye spennende å fortelle.

Kanskje blir det også et besøk i «Knutaløo» / (lokalt mimremuseum ) med kaffe og svele og som av og til har «påpp-øpp-kafë»

Rundt kl 20 satser vi på felles mat og hygge på Møkster pub & kafe for dem som vil. Det blir sikkert også sosialt og hygge på kaien og i båtene før og etter.

Meny: noe enkelt og godt, kanskje med lokale råvarer.

Søndag 26 august:

Frie aktiviteter og individuell avgang tilbake til Seilforeningen.

Påmelding:

For å kunne forberede oss best mulig ber vi pent om at interesserte asap indikerer «skal» eller « er interessert», slik at vi får en ide’.

Helt til slutt:

Hver og en er ansvarlig for seg selv og sine på turene. Dette er altså ikke organiserte fellesturer med en ansvarlig turleder. Vi er på tur sammen. Vi har alle forskjellige forutsetninger, men på Møkster ligger alt til rette for at alle kan være med.

Vi gleder oss virkelig og ønsker alle velkommen. Ta gjerne med venner med eller uten egen båt.

Ring gjerne om du lurer på noe.

Sportslig hilsen

Tur & Hav BS

Frode Rønning & Bernt Bjørnsen

(99421356 / 95740081)